Jenna Karjalainen

Olen Jenna Karjalainen, kovan elämän kulkenut kokemusasiantuntija. Olen toipuva monipäihderiippuvainen, joka on kulkenut läpi huumehelvetin ja väkivaltahelvetin.  Olen saanut syntymälahjaksi pahalaatuisen ADHD:n, joka on vaikeuttanut elämääni todella paljon. Sekaannuin päihdekuvioihin hyvin nuorena ja jouduin laitoskierteeseen. Minut leimattiin toivottomaksi tapaukseksi mistä ikinä yritin apua hakea. 

Olen kokenut muun muassa rankkaa koulukiusaamista, seksuaalista hyväksikäyttöä, mielenterveysongelmia, kaikki väkivallan muodot ja sen traumaattiset seuraukset. Minulla on post-traumaattinen stressioireyhtymä ja paniikkihäiriö. Lisäksi olen erityisherkkä luonnonlapsi ja taiteilija.

Vanha elämä on jäänyt taakse ja olen saanut uuden elämän, sellaisen, jollaista en ollut osannut edes toivoa. Huumeita kiskoin noin 14 vuotta ja sain elämäni kuntoon vuonna 2015 ADHD-lääkityksen saatuani. On ihmeellistä, miten näin yksinkertainen asia voi ratkaista niin massiivisen huumeongelman. En olisi tässä, jos ADHD:ta ei olisi hoidettu.
 
Haluaisin auttaa toisia kokemusteni kautta ja tuoda esiin sen, ettei toivottomia tapauksia ole olemassa. Haluaisin myös auttaa väkivaltaa ja muuta kaltoinkohtelua kokeneita ihmisiä, puhua koulukiusaamisesta, päihderiippuvuudesta, ADHD:n hoidosta, mielenterveysongelmista ja kaikesta muuta, mikä kuuluu omaan kokemusmaailmaani. 
 
Lisää minusta löytyy tietoa täältä: https://hulttiotytto.blogspot.com/2022/04/7-vuotta-uutta-elamaa-kokemustarina.html?m=0
Sieltä voi lukea kokemustarinani kokonaisuudessaan.

Hulttiotyttö😬